Infonot
Systems
Infonot Systems
+40 726 978 445

Proiectelenoastre

Aplicație Agendă

Dacă ai nevoie de o bună gestionare a programărilor zilnice, săptămânale, lunare şi chiar anuale care să contribuie la eficientizarea timpului de lucru, noi avem soluţia!Aplicaţia „Agendă” îţi permite să planifici cu uşurinţă aceste programări iar cu ajutorul notificărilor gândite special pentru a reaminti participanţilor ziua, ora, locaţia, sarcina atribuită şi statusul acesteia precum şi alte informaţii despre eveniment, vei evita situațiile neplăcute în care aceștia fie nu ajungeau la timp fie uitau complet de programare!

Aplicație Chestionar

Te interesează părerea celor care contează pentru tine?Aplicaţia „Chestionar” te poate ajuta prin crearea unui sondaj de opinie în doar câţiva paşi: selectează dintre tipurile de întrebări cu variante multiple de răspuns, publică chestionarul, aşteaptă ca utilizatorii să răspundă la sondaj de oriunde s-ar afla, de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer şi analizează răspunsurile cu ajutorul raportului generat sub formă grafică (pie chart sau histogram).

Aplicaţie Statistica Activităţii

Indiferent de tipul afacerii tale, statisticile reprezintă un aspect crucial care face din analiza datelor un element esenţial în buna desfăşurare a activităţii ce nu trebuie să lipsească din nicio companie. Astfel,cu ajutorul aplicaţiei noastre, puteţi beneficia de un număr semnificativ de rapoarte bazate pe date statistice,structurate pe diferite criterii personalizate în funcţie de domeniul de activitate, cerinţe, etc.

Registrul Național de Evidență a Notarilor Publici

Orice organizaţie îşi doreşte, ca intern, să aibă o evidenţă a membrilor săi! Dacă şi tu îţi doreşti acest lucruapelează la serviciile noastre pentru a-ţi crea propria aplicaţie de evidenţă a membrilor/asociaţilor/angajaţilor, etc.

Aplicație protocol

Fie că este vorba de o aniversare, sărbătoare sau eveniment, aplicaţia „Protocol” este soluţia ideală pentru trimiterea de felicitări digitale personalizate prin email.Prin intermediul aplicaţiei noastre, nu veţi mai uita niciodată când vine vorba de a felicita o persoană importantă din viaţa dvs:un membru al familiei, prieten, colaborator, angajat, etc.

CUI: RO18332789

Reg. Com. J40/1404/2006

Capital social: 20.000 lei

© Infonot Systems 2022. Toate drepturile rezervate.